Trainingen

Mindful leven

Mijn trainingen zijn gericht op twee doelgroepen: volwassenen en jongeren.

In verschillende oefeningen maak je kennis met manieren van vertragen, van niet-doen. Door het oefenen zul je merken dat er steeds meer balans gaat ontstaan in je dagelijks leven. Door deze waardevolle balans ontstaat ruimte om je leven ten volle te (gaan) leven.

Stuur me een bericht voor het maken van een afspraak waarin we vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. 

Voor jongeren heb ik twee speciale, wetenschappelijk effectief bewezen programma’s beschikbaar. Ook zeer geschikt voor het integreren in onderwijs!

Voor volwassenen is er de 8-weekse mindfulness training (MBSR), een ervaringsgerichte training. De training duurt acht weken met wekelijks een bijeenkomst van 2,5 uur. Ook komen we eenmaal een dag samen om te oefenen: de stiltedag. Tijdens de acht weken van de training kun je rekening houden met een tijdsinvestering van zo’n 45 á 60 minuten per dag voor de thuisoefeningen.

Wanneer?

Wanneer?

Een nieuwe reguliere 8-weekse mindfulness training is nog niet gepland.

Heb je interesse in het volgen van een training? Stuur een bericht, dan neem ik contact met je op als de nieuwe data bekend zijn.

Waar?

Waar?

De training vindt plaats in de sfeervolle studio van de Aandachtsmederij in Amersfoort.

Je kunt gratis parkeren in de directe omgeving. De locatie bevindt zich op 7 minuten wandelen van het centraal station van Amersfoort. Adres: Paulus Borstraat 37, Amersfoort.

De stiltedag vindt plaats in de prettige hooizolder van &JOY Amersfoort in het weidegebied tussen Amersfoort en Soest. &JOY maakt deel uit van Biologische Balans Boerderij 'Het derde erf'. De sfeer van de locatie en omgeving dragen bij aan het thema van de dag: stilte.

De hooizolder is goed bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid op het terrein. De bus stopt voor de deur, vanaf Amersfoort centraal station duurt de busrit slechts 7 minuten. Adres: Birkstraat 125, Soest.

Tarief

Tarief

Het tarief voor het volgen van mijn 8-weekse mindfulness training is € 425. Na een kennismakingsgesprek en de betaling van de training is je aanmelding definitief.

Meld je je samen aan, dan krijgen jullie een korting van € 50. De training is dan geen € 425 maar € 400 per persoon.

Bij elke training is er plaats voor één deelnemer die om financiële redenen geen mogelijkheid ziet de training volledig te betalen, maar wel voldoende gemotiveerd is de gehele training te volgen. Je kunt de training dan volgen tegen een tarief van minimaal € 50. Stuur mij een bericht als dit voor jou van toepassing is. De training gaat door als er tenminste zes deelnemers zijn.

De training gaat door als er tenminste zes deelnemers zijn.

 

Meer weten of deelnemen?

Stuur een bericht