Over Linda

Mindfulness Trainer

‘Silence is the new luxury’, las ik op een berg in de Franse alpen in grote witte verfletters op een ruwe rotswand. Onweerlegbaar vastgelegd, bestand tegen weer en wind. En zo is het, dacht ik terwijl ik mijn Blote Voeten op het dashboard kastje legde. Bezinning in de stilte in mijzelf terwijl de radio met kinderliedjes vrolijk verder zong en de wind mijn haren in mijn gezicht waaide. De wereld draaide door, zoals altijd. Ik stond even stil.

Mijn mindfulness avontuur begon zo’n twaalf jaar geleden. Ik maakte kennis met meditatie en yoga waar ik mijzelf voor het eerst sinds lange tijd weer ontmoette. Ik leerde toen de stilte en rust in mijzelf vinden, terwijl de wereld doordraait. Het voelde als thuiskomen. Het mooiste dat ik leerde: door momenten van vertraging, ging ik het leven voller leven.

Om mij heen zie ik veel mensen die de balans kwijt zijn. Vaak onbewust. Dat gebeurt ook zo makkelijk in deze wereld vol prikkels! Ik vind het bijzonder om mensen te begeleiden in het vinden van de juiste balans. Het mooie is dat je je leven niet radicaal hoeft te veranderen om het anders te ervaren. Het is zoveel fijner leven als je leeft met aandacht. Dat is de drive voor mij om mindfulness trainer te zijn.

 

Mijn naam is Linda Kroon. Ik ben veertig jaar. Ik woon samen met mijn man en onze jongens van vijf en drie jaar in Amersfoort-Zuid. Soms genieten we van een extra gezellig vol huis: ik ben ook stiefmoeder van een jongen van elf en een meisje van negen jaar. Het is genieten van mijn volle leven juist omdat ik ook kan genieten van de rust in mijzelf. 

In 2013 heb ik de opleiding tot mindfulness trainer afgerond. Na een paar jaar al mijn aandacht op mijn moeder-zijn en docentschap te hebben gericht, is nu de tijd rijp om mindfulness trainingen te gaan aanbieden. Mijn ruime ervaring als docent op het HBO en MBO komt hierbij mooi van pas. Oorspronkelijk kom ik uit de communicatiebranche. Als je het leuk vindt meer te lezen over mijn werk- en opleidingservaring, kijk dan even op mijn LinkedIn

Leuk als je me een bericht stuurt om kennis te maken!

Nieuwsgierig?

Stuur een bericht